NetBeans Forums

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
  

Netbeans 8.2 Debugging issue

 
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> Java EE Users
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cjohnsoia



Joined: 08 Jun 2017
Posts: 1

PostPosted: Thu Jun 08, 2017 6:03 pm    Post subject: Netbeans 8.2 Debugging issue Reply with quote

Hi All,

Banging my head!

Debugger attaches fine but get the following when trying to debug my project:

connect-debugger:
/build-impl.xml:1151: The following error occurred while executing this line:
build-impl.xml:1161:
java.lang.NullPointerException
at org.netbeans.api.debugger.jpda.AttachingDICookie.getArgs(AttachingDICookie.java:257)
at org.netbeans.api.debugger.jpda.AttachingDICookie.create(AttachingDICookie.java:148)
at org.netbeans.api.debugger.jpda.JPDADebugger.attach(JPDADebugger.java:346)
at org.netbeans.modules.debugger.jpda.ant.JPDAConnect$1.run(JPDAConnect.java:248)
at org.openide.util.RequestProcessor$Task.run(RequestProcessor.java:1443)
at org.netbeans.modules.openide.util.GlobalLookup.execute(GlobalLookup.java:6Cool
at org.openide.util.lookup.Lookups.executeWith(Lookups.java:303)
at org.openide.util.RequestProcessor$Processor.run(RequestProcessor.java:2058)
BUILD FAILED (total time: 0 seconds)


Help Please!?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> Java EE Users All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2012, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo