NetBeans Forums

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
  

deployment problem

 
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> SOA Users
View previous topic :: View next topic  
Author Message
iso9001



Joined: 15 Sep 2010
Posts: 1

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 11:20 am    Post subject: deployment problem Reply with quote

hello everybody,

i a trying to implement wsit security on netbeans IDE 6-9-1 and bundled glassfish v3 app-server. i was able to deploy my web service on my win xp notebook however after i migrated to windows 7, i cannot access to the wsdl of my web service.

i created the web service as described in the wsit manual (and i succeeded on my win xp), deployed it on glassfish (gf v3 console says the war file is successfully deployed in some miliseconds.. however when i try to view the wsdl it first gives a message as "server cannot operate on current locale. locale switched to en_US for process despite the fact that my locale is already en(US). i uninstalled everything, checked my locale, installed netbeans and it still gives that message. after i click ok, doplyment finishes and i can see "INFO: WS00018: Webservice Endpoint deployed
CalculatorWS listening at address at http://localhost:8080/CalculatorApplication/CalculatorWSService" message. however when i try to view the wsdl the server gives "The requested URL /CalculatorApplication/CalculatorWSService was not found on this server".

no matter how hard i tried i could not find any solution to this problem. can anybody please help me?

p.s: before migrating to win7, i was able to run my project and view the wsdl but i could never logged in to the admin console of the bundled glassfish. but this time, somehow, i can access to glassfish admin server through 4848 port and create users. furthermore, i can ensure that calculatorwsservice is deployed and running on the server but i still cannot view the wsdl. when i try to view the wsdl it gives an error message like "BAD REQUEST, The HTTP client sent a request that this server could not understand."
Back to top
nail



Joined: 20 Dec 2010
Posts: 1

PostPosted: Mon Dec 20, 2010 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem. Does anybody know how to solve it?
Back to top
Sirup



Joined: 16 Jan 2011
Posts: 5

PostPosted: Sun Jan 16, 2011 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Start Netbeans with Right-Click Administrator rights?
Back to top
Ilikemoncler



Joined: 29 Oct 2011
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 31, 2011 7:21 am    Post subject: RE: deployment problem Reply with quote

good topic, I also once thought about it.
Back to top
priya465



Joined: 17 Aug 2017
Posts: 11

PostPosted: Wed Sep 06, 2017 5:53 am    Post subject: Reply with quote

I have same type of problem and i tried the given solution. It Actually works. Thanks for sharing.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> SOA Users All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2012, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo