NetBeans Forums

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
  

Tomee not detected when creating an enterprise application

 
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> Java EE Users
View previous topic :: View next topic  
Author Message
clem_alain



Joined: 31 May 2014
Posts: 2

PostPosted: Mon Apr 03, 2017 4:44 pm    Post subject: Tomee not detected when creating an enterprise application Reply with quote

Hello,
I have Netbeans 8.2 and I have installed Tomee+ (version 7.0.2). It works
fine with Web application and Entity, but when I want to create an
Enterprise Application, I don't see Tomee in servers list, I see only
GlassFish and WildFly !
I tried to rename tomee-common-7.0.2.jar in tomee-common-1.6.0.jar but it
doesn't work.
Does anybody have a solution ?

Best regards



--
View this message in context: http://netbeans-org.1045718.n5.nabble.com/Tomee-not-detected-when-creating-an-enterprise-application-tp5752406.html
Sent from the Netbeans - J2EE mailing list archive at Nabble.com.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NetBeans Forums -> Java EE Users All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB
By use of this website, you agree to the NetBeans Policies and Terms of Use. © 2012, Oracle Corporation and/or its affiliates. Sponsored by Oracle logo